NIEUWS
Onze partner, de Italiaanse fabricant SLINGOFER, is te allen tijde een expert geweest in het ontwerp en ontikkelen van best presterende oplossingen in hef- en hijstechniek.  
 
Dit voorjaar komt SLINGOFER met een geheel vernieuwde website en bevestigt zijn kernwaarden als industriepartner met zijn rijke aanbod aan producten ontwikkeld voor industriële toepassingen waar kwalitatief hoogwaardige, veilige en duurzame producten vereist zijn. 
 
Met zo'n 5.000 lifters in bedrijf in staalproducerende ondernemingen over de hele wereld is de merknaam SLINGOFER synomiem voor kwaliteit en service.

SINEX INDUSTRIE en CHAUVIN bieden een breed gamma triltoestellen zoals schudzeefmachines, trilgootsystemen scalpagezeven, triltransporteurs, feeders, enz. 
 
Al meer dan 80 jaar ontwerpen en ontwikkelen SINEX en CHAUVIN specifieke trilapparatuur voor steengroeven en winningsindustrie, o.a. trilgoten in stofdichte uitvoering die zorgen voor een stofarm proces.

In geval de gebruiker zijn installatie wil wijzigen of hernieuwen, zijn SINEX en CHAUVIN in staat feeders te leveren die beantwoorden aan bepaalde criteria in termen van afmetingen.

Onze partner LENOIR MAGNETIC SYSTEMS is al 70 jaar gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van magnetische apparatuur, o.a. magnetische scheiders en metaaldetectors.  
 
Het brede gamma electromagnetische toestellen en apparatuur met permanente ferriet en neodymium biedt het meeste doeltreffende antwoord aan de behoeften van de klant  

Voor bepaalde toepassingen is LENOIR in staat magnetische apparatuur te ontwerpen met specifieke afmetingen en toestellen die hoge performanties bewaren in een ruwe omgeving.
 
Naast het standaard gamma bovenbanden, sorteermagneten, magnetische platen en graden  biedt LENOIR magnetische scheiders op maat voor specifieke toepassingen. 
 
LENOIR biedt robuuste metaaldetectors met eenvoudige bediening voor de detectie van grotere items en ook modellen met instelbare plaat, detectoren die kunnen werken op versterkte transportbanden of detectoren met geïntegreede bypass. 

Contact
Voor meer informatie neem contact op
CONTACTGEGEVENS

eppe@ingrif.com

Tel +32 4 247 63 20

Rue Neuvice 115
B-4420 SAINT-NICOLAS
België


©2018 - EPPE S.A. groupe CFD - COLOFON-PRIVACYBELEID.